“Базар Капана“ оживява Малката главна през уикенда

Автор: Plovdiv Now 20539
“Базар Капана“ оживява Малката главна през уикенда

Днес и утре, на Малката Главна в Пловдив продължава лятното издание на любимия на пловдивчани  "Базар КАПАНА“. На мястото, което традиционно показва градска култура и изкуство, отново се събират творци и иноватори от всички сфери на артистичния живот, за да внесат колорит и уют в ежедневието.

Публиката може да види над 100 автентични и модерни занаятчии, както и техните творби, организирани в тематични зони - Авторски изделия, Натурални храни и напитки, Градска мода, Базар за грамофонни плочи, Дом на Книгата Сашо Костов, Керамика и Бижутерия, Козметика.

И този път усмихнатите автори очароват с лично отношение и прекрасни изделия, в които влагат изумителното си въображение и душата си. Ще се насладите и на отбрани вкусове, създадени от майсторските ръце на най-добрите родни производители, на качествени храни и напитки.

Призоваваме всички посетители да бъдат социално отговорни и да спазват необходимата дистанция при пазаруване от щандовете на базара, както и да носят със себе си предпазни средства (маски и ръкавици), напомнят от Капана Фест.Очакваме ви с много приятни изненади и вълнение за да бъдем отново заедно!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина