Баща от Пловдив вдигна скандал в училище, глобиха го за хулиганство

Автор: Plovdiv Now 4400
Баща от Пловдив вдигна скандал в училище, глобиха го за хулиганство

Баща на ученичка от Пловдив отнесе 200 лева глоба след скандал в училището. Причината била спречкване между дъщеря му и нейна съученичка. Случаят е от преди няколко месеца, но чак сега бащата бе глобен.

През учебната 2018/2019 година двете момичета се скарали. Макар и до скоро да били приятелки, те спрели да си общуват.  В началото на годината едно от момичетата поискало да си размени с вече бившата си приятелка шкафчетата. Тя казала и на класния си ръководител.

Другата ученичка се съгласила, но в същото време се оплакала на баща си. Последният се разгневил и пристигнал в училището. Нахлул в класната стая и вдигнал скандал на съученичката на дъщеря си. „До кога ще се занимаваш с детето ми? Писна ми от теб”, крещял гневният родител. Той дори обидил момичето пред целия клас. Намесили се и учители. Докато успокояват пловдивчанина, той взел раницата на девойката и я хвърлил на земята.

От управата на училището подали сигнал в полицията и срещу мъжа започнало производство. След няколко месеца разследването приключило, като според органите на реда се касае за дребно хулиганство.

Пловдивчанинът се изправил пред съда, къдет въпреки съжалението, магистратите го признаха за виновен. Той се сдоби с акт в размер на 200 лева по указа за борба с дребното хулиганство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина