Предлагаме ви рецепта за бързи банички на тиган - толкова вкусни, че всички в семейството ви останат очаровани и ще си оближат пръстите.
Продукти
Готови кори – 1 пак. Сирене – 300 гр. Яйца – 2 бр. Кисело мляко – 125 гр. Олио Гореща вода – 20 мл.
Начин на приготвяне
Първо приготвяме сместа за плънката на баничките. В една купа разбиваме яйцата, сиренето, киселото мляко, вода. Разстиламе корите и намазваме първата кора с масло. Обръщаме я върху втората кора, намазваме с масло. Добавяме 3-4 супени лъжици от сместа с яица и сирене по ширина на кората. Отделяме най-горните 2 кори и ги навиваме на руло, така че, сместа от яйцата и сирене, да остане отвътре. По този начин процедираме със всички кори, като ги добавяме в тавата, заслана с хартия за печене. Намазваме ги с гореща вода. Печем на тиган.