Българската стартъп асоциация BESCО организира среща с бизнеса в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4846
Българската стартъп асоциация BESCО организира среща с бизнеса в Пловдив

Българската стартъп асоциация (BESCO) заедно с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) и микрофинансиращата институция "Джобс" ще се срещнат с бизнеса в Пловдив на 03.07.2019 г. от 11ч. в сградата на Общината.

Вече повече от година BESCO играе ролята на мост между стартъпи, инвеститори, институции и другите заинтересовани страни свързани с иновациите в България.

„Фокусирали сме се върху създаването на по-добро законодателство и административна рамка за индустриите, които ще бъдат водещи в света след 10 -15 години - имаме разписани 2 проекто закона за въвеждането на Startup Visa и Нов вид дружество, за които ще ви разкажем на живо, както и върху трансформирането на икономиката на България и региона, правейки я изградена върху наука, иновации и научно-развойна дейност“, разказаха организаторите.

„Имаме повече от 400 членове от 40+ различни индустрии и смятаме, че държавата не е само София, затова и се впускаме в тази обиколка на страната ни, за да открием потенциала на България и да се запознаем с хора, които споделят нашата визия и биха ни подкрепили.“, допъниха още от BESCO - The Bulgarian Startup Association.

ИАНМСП ще представят стартирането на своята информационна кампания за новите правила на Х-та (десетата) конкурсна сесия на Националния иновационен фонд, а микрофинансиращата институция "Джобс" ще ви запознаят с новата си финансова услуга - стартъп кредити Easy Start с гаранционно покритие от програмата на ЕС за заетост и социални иновации (EaSI).

Срещите ще са в 9 различни града - София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Търговище, Варна, Русе, Велико Търново и Монтана.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина