България вече има своята първа котка инфлуенсър, това е Ранджи

Автор: Plovdiv Now 6890
България вече има своята първа котка инфлуенсър, това е Ранджи

България вече има своята първа котка инфлуенсър. Котаракът Ранджи извоюва титлата в надпревара с още 100 мъркащи животни. 

В продължение на 3 седмици котките изпълняваха "инфлуенсърските" предизвикателства, поставени им от Purina ONE, които организират конкурса. Всяко от животните споделяше снимки в личен профил в Instagram. 

6-членно жури избра 15 финалисти, които усилено се бориха за любовта на феновете на страницата на CatfluencerBG в Instagram.

На финала най-много лайкове събра Котето Кая (@koteto_kaya). Въпреки това тя реши да поеме по собствен път и така Ранджи спечели битката. На котарака тепърва му предстои да вкуси от инфлуенскърския живот.

Най-важната мисия, на която Ранджи става посланик, е мисията на Purina ONE - да намери повече домове за котките, нямали неговия късмет в живота. Освен това, духовитият котарак ще може по своя типичен начин, да информира хората и така да създаде по-висока култура на осведоменост, когато става дума за осиновяване на котки. Не всеки е запознат и не всеки е наясно със съдбата на изоставените животни. Тук е и ролята на Ранджи, който ще използва силата на гласа си, за да направи още повече хора, съпричастни на мисията. Благородната кауза е подкрепена и от Animal Rescue Sofia.

Така първата котка инфлуенсър у нас има за задача да акцентира върху каузата, за да помогне на още повече бездомни котки.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина