България ще се реваншира за издънката срещу Гибралтар, излиза за победа

Автор: Plovdiv Now 2451
България ще се реваншира за издънката срещу Гибралтар, излиза за победа

Националният отбор на България се изправя срещу тима на Гибралтар в търсене на първи успех в Лигата на нациите.

Двубоят ще е и официален дебют на сръбския специалист Младен Кръстаич начело на "лъвовете". Срещата е тази вечер от 21:45 часа в Разград.

Мачът Гибралтар ще се изиграе и с мисъл за предстоящото тежко гостуване на Северна Македония, където ще ни бъде далеч по-трудно, но това може да ни изиграе лоша шега. Все пак през юни завършихме наравно 1:1 с футболното джудже.

От друга страна Кръстаич заяви, че целта е оставане в третото ниво на Лигата на нациите, а тя минава през задължителна победа днес. 

"Лъвовете" са абсолютен фаворит в двубоя според букмейкърите. Betano предлага 1,14 коеф. за успех на нашите момчета, а за победа на гостите ставката е 15 коеф.

Добра оферта е залогът за победа с 3 гола разлика 2,1 коеф., ако очаквате "отмъщение" на Десподов и компания. Да паднат над 3,5 гола общо в двубоя също си струва - има специално предложение от букмейкъра и то е 2,87 коеф.

Ако смятате, че България ще продължи с издънките, всяка една ставка ще ви донесе много пари. Дори са равенството е 7,2 коеф. Гибралтар да отбележи един гол без значение дали ще загуби също не е с лош пазар - 2,35 коеф.

Безспорно една от най-струващите си оферти е за първи голмайстор. Коефициентът за новия капитан на "лъвовете" Кирил Десподов е 5,6. Ради Кирилов и Марин Петков са по-вероятни според букмейкъра, но един пряк свободен удар може да промени всичко.

Вижте още интересни залози за срещата на сайта на Betano.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина