“Автомобилен Ретро Панаир Пловдив 2021“ кани на любопитна разходка “назад във времето“

Автор: Plovdiv Now 12825
“Автомобилен Ретро Панаир Пловдив 2021“ кани на любопитна разходка “назад във времето“

Знаете за Пловдивският панаир, нали ? Първият такъв се е провел през далечната 1892 година, а той става международен през 1937 година. 129 години по-късно Автомобилен спортен ретро клуб „Пловдив“, Ретро Автобуси и суинг клуб Lindy hop Plovdiv Ви канят на „Автомобилен Ретро Панаир Пловдив 2021“.

Той ще се проведе на 29-ти май, като посетителите ще се насладят на изключителни ретро превозни средства, голяма част от тях представени през годините в Пловдивският панаир.

Ако желаете да се върнете назад във времето и да почувствате духа на миналото, заповядайте на паркинга на зала "Колодрума“ и станете част от този ретро свят.

Желаещите да участват могат да изпратят заявка за участие на имейл: [email protected] , като оргатизаторите молят да изпратите – Вашето име, телефон за връзка, тип, марка, модел и година на превозното средство с което желаете да участвате, както и негови снимки. Те ще се свържат с Вас, за да получите поканата си.

Заявки за участие се приемат до 15.05.2021 г.

Програма на „Автомобилен Ретро Панаир Пловдив 2021“:

8:30ч – 11:00 ч – пристигане и подреждане на превозните средства участници

11:00 – 13:00 ч – оценяване на превозните средства

13:00 – 14:00 ч – награждаване

15:00 – почетна обиколка

За доброто настроение на присъстващите ще се грижи изключителната българска музикална група D2 както и невероятните Lindy hop Plovdiv.

„Заповядайте, за да се насладим заедно на духа на старото време и да се забавляваме! Чакаме Ви! Вход свободен за всички посетители!“, отправят покана организаторите, които си запазват правото да отменят събитието ако метеорологичната или Ковид обстановката не позволява провеждането му.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина