Автобус принуди кола да излезе от пътя на Асеновградско шосе

Автор: Plovdiv Now 1786
Автобус принуди кола да излезе от пътя на Асеновградско шосе

Шофьор се размина на косъм от тежък инцидент в Пловдив. Случката се е разиграла днес на „Асеновградско шосе“. Автобус по неизвестни причини е принудил лек автомобил почти да излезе от пътя, карайки в най-дясната лента. Потърпевшият сподели в мрежата, че поради маневрата се е пръснала една от гумите на возилото му, видя glasnews.bg.

„Асеновградско, днес: До шофьора на автобуса (нямаше как да запиша номер, понеже бях зает да се опитвам да не ме премаже в дясната лента). Можеше поне да спреш, да видиш какво се случва…

Пояснявам: карам в дясна лента, в средната има автобус, пред мен друга кола… внезапно (явно не ме е видял, след като карах 10-15 секунди в дясната лента), автобуса реши да минава в дясна лента, започна да ме затиска, набих спирачки в опит да не ме помете, влязох твърде в дясно и пръснах гума…. Шофьора на автобуса не си направи труда дори да спре…,“ разказа Васил Маринов.

Коментиращи настояха, че е трябвало да последва рейса.

„Нямаше как със срязана гума да го гоня… отивам и си купувам сега една нова гума и така (понеже са ми нови гумите),“ отвърна авторът.

„Ужас, как е възможно, какъв е този олигофрен, и вози хора,“ възмущават се хора.

„Такъв ще те извади от пътя, ще се убиеш в някое дърво и ще те изкарат самокатастрофирал с несъобразена скорост,“ смята мъж.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина