Асен Блатечки и Койна Русева играят “Умопомрачение“ в Лятно кино “Орфей“

Автор: Plovdiv Now 10184
Асен Блатечки и Койна Русева играят “Умопомрачение“ в Лятно кино “Орфей“

На 12 юни в Пловдив гостува комедията "Умопомрачение". Този път публиката ще я види в лятно кино "ОРФЕЙ", с начало 21 часа. Романтична и забавна среща под звездите с Асен Блатечки и Койна Русева в комедията, в която мъжете се опитват да разберат жените и никога не успяват. Дали нова любовна авантюра с много по-млад партньор може да компенсира проваления брак, или поне да влуди бившата половинка?

Не прoпускайте хитовата комедия на Viva Arte Theatre с участието на Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов, Никол Карабинова, Никола Парашкевов.

За някои пиесата може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна”. Пълнокръвните образи и остроумните закачки превръщат „Умопомрачение” в брилянтна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса.

Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота. Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване”, „Семейство Флинстоун”, „Умирай умно”, „Шоуто на Анди Грифит” и други.

БИЛЕТИ - на касите в Дом на културата. Цени - 18 и 20  лв лева. Настаняването се извършва при 50 % от капацитета на залата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина