Арестуваха още един ученик в Пловдив, пласирал дрога

Автор: Plovdiv Now 7228
Арестуваха още един ученик в Пловдив, пласирал дрога

Още един ученик в Пловдив е арестуван, няколко часа след като полицаи намериха дрога у 15-годишен гимназист.  Вторият задържан е 17-годишен.

Унифармени проверили младежа в район „Северен” и намерили у него високорискови наркотични вещества. От момчето е бил иззет канабис с тегло от около 70 грама. Разследващите ще установяват от къде ученикът е придобил дрогата.

Припомняме, че по-рано днес у 15-годишния ученик от пловдивско училище при личен обиск служители са иззели близо 10 грама марихуана и той е бил задържан.

Момчето е разказало от къде е купило дрогата. Полицията е проверила посочения адрес в центъра на Пловдив и там са били задържани двама мъже. Те са на възраст 20 и 23 години. В апартамента, който лицата обитавали, криминалистите открили марихуана, електронна везна, с която разфасовали наркотичното вещество на дози и го подготвяли за улична продажба.

С ученика започва работа инспектор „Детска педагогическа стая“ в районното управление, а останалите действия на разследващите продължават под наблюдение на компетентната прокуратура.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина