Акция на полицията в Пазарджик, намериха списък за гласуване

Автор: Plovdiv Now 1482
Акция на полицията в Пазарджик, намериха списък за гласуване

Провежда се специализирана полицейска операция на територията на пазарджишкия квартал "Изток", с основен акцент противодействие на престъпленията срещу избирателните права на гражданите.

Това съобщиха от МВР в Пазарджик. Извършват се паралелни проверки на адреси в квартала. В имот там органите на реда са открили полиетиленова чанта, в която е имало тетрадка със списъци на хора с три имена и адреси.

Намерено е и голямо количество наркотици, изразяващо се в близо половин килограм суха марихуана и 110 грама амфетамин на бучки.  Задържан за срок от 24 часа е ползвателят на имота от Пазарджик.

В специализираната акция участват екипи на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" при областната полицейска дирекция, както и сектор "Противодействие на криминалната престъпност" и служители от полицейски участък "Изток" при Районно управление-Пазарджик. Полицейските действия продължават.

Припомняме, че миналата седмица при полицейска акция срещу купуването на гласове в община Стрелча беше задържана 68-годишна жена. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина