Актрисата Ивана Папазова подкрепи кампанията “Топъл обяд“ в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 5705
Актрисата Ивана Папазова подкрепи кампанията “Топъл обяд“ в Пловдив

Любимата  българска актриса Ивана Папазова се включи навръх 8-ми март в благотворителната кампания на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите „Топъл обяд“. Тя раздаде храна на нуждаещите се, които от близо шест години всеки петък получават подкрепа от фондацията в Пловдив. 

„Приех поканата да се включа в кампанията, защото е благородна, изпълнена с грижа, човещина и топлота. Знам, че от дълго време осигурява топла храна на нуждаещи се. От моя дядо Лазар съм запомнила, че да нахраниш някой в нужда е най доброто, което можеш да направиш за него!“, посочи Папазова.

В момента почитателите на театралното изкуство могат да се насладят на нейния талант в постановките на Пловдивския драматичен театър „По-студено от тук“, „Съблечи се“, „Чиста къща“, както и в най-бързо набиращата популярност премиера у нас - „Одисей“, на която режисьор е Диана Добрева, а драматург – Александър Секулов. По-голяма част от получилите топъл обяд са гледали нейното участие в тв сериала „Скъпи наследници“.

Ивана Папазова е носител на множество наши и международни награди – има „Аскеер“ за поддържаща роля в пиесата „Вълци“, режисирана също от Диана Добрева, както и още три номинации за същия приз. Два пъти е носител на награда „Пловдив“ за ролите си в „Есенна соната“, в „Очакване на Годо“ и за моноспектакъла „Глас“. Тя и колегата й Стоян Сърданов са главни художествени ръководители на детска театрална школа „Любен Гройс“.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина