Активисти от цяла Европа идват в Пловдив на среща - диалог за бъдещата култура на Стария континент

Автор: Plovdiv Now 4032
Активисти от цяла Европа идват в Пловдив на среща - диалог за бъдещата култура на Стария континент

Co-creating Europe организира среща в Пловдив за обществен диалог за бъдещата култура на Европа.  Пловдив – Европейската столица на културата за 2019 година, заедно с италианския град Матера бе избран за домакин на работна среща на активисти от цяла Европа, която ще премине под мотото „Да създадем заедно една нова култура – да вплетем нашите дарове“.

Co-Creating Europe е международна мрежа от участници, които си задават въпроса "Как искаме да изглежда бъдещата култура на Европа? Мисията на Co-Creating Europe е да свърже духовно и социално участници от всички държави и райони на Европа, които искат да извършат промяна, за да я превърнат в място на единомислие и разнообразие, въз основа на единството на всички хора.

На 15 юли, 2019 г., 19:00 часа, Дом на културата „Борис Христов“  ще се осъществи обществен диалог, заедно с граждани от Пловдив, представители от местни инициативи, използващи устойчиви и хуманни подходи. Поканата е отправена към всички, които се вълнуват от една нова култура на взаимоотношения и съществуване в Европа и мястото на България в нея.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина