Акрапович: Ще направим всичко възможно да излезем победители от двубоя

Автор: Plovdiv Now 7547
Акрапович: Ще направим всичко възможно да излезем победители от двубоя

Локомотив гостува на шампиона Лудогорец в двубой от петия кръг в efbet Лига. Срещата е днес от 21:00ч. на стадиона в Разград.

Срещата ще се играе с публика като е позволено стадионът да бъде с 50% заетост на местата. Мачът ще е генерална репетиция за Локомотив преди двубоя с Тотнъм от втория предварителен кръг на Лига Европа в четвъртък. Локомотив е домакин на Жозе Моуриньо и компания, но заради ситуацията с коронавируса няма да бъде допускана публика на стадиона. Лудогорец изкара късмет и се класира директно за плейофа за класиране за групите на Лига Европа и следващата седмица няма да играе в евротурнирите. 

В Локомотив контузен е Давид Малембана, който пропуска мача.Съдия на срещата ще бъде Георги Давидов.

Вероятни състави:

Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Козмин Моци, Драгош Григоре, Талеб Тауата, Алекс Сантана, Анисе, Жоржиньо, Каули, Бърнард Текпетей, Ихинио Марин

Локомотив: Мартин Божилов, Милош Петрович, Лукас Масоеро, Динис Алмейда, Петър Витанов, Кристиан Илич, Николай Николаев, Момчил Цветанов, Кенан Муслимович, Димитър Илиев, Георги Минчев

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович сподели пред "Тема Спорт", че черно-белите ги очаква много труден мач срещу Лудогорец.

"Очаквам труден мач, както е винаги, когато се изправим срещу Лудогорец. Разградчани имат индивидуална класа, а начело на тима е много добър треньор. Мисля, че те са един от най-силните отбори на Балканите. В Разград се работи много професионално и има доста качество в Лудогорец. Ще ни бъде много трудно, но и ние сме подготвени. Започнахме добре сезона и се намираме във форма. Ще направим всичко възможно да излезем победители от двубоя.

Винаги изисква време новите играчи да свикнат със стила на игра на отбора и изискванията на треньора. Доколко ще са постигнали този синхрон и дали са се сработили добре, ще видим по време на мача. Трудно е да се каже сега. Задачата ни е да ги пообъркаме и шансът ни е именно в това.

Няма причина да пазя отбора си за двубоя с Тотнъм. Мачът ни с англичаните в Лига Европа е в четвъртък, а от събота до тази среща има достатъчно време съставът да се възстанови и да намери сили да изиграе добър двубой с англичаните. Така че с този състав, с който ще играем срещу Лудогорец, ще излезем и в срещата с Тотнъм. Единственият, който ще ни липсва, е Давид Малембана. Останалите играчи са на мое разположение и ще разчитам на тях за двубоя.

Французинът ще остане още при нас, за да го видя в тренировките. В крайна сметка се надявам да го привлечем" , сподели Акрапович.

Гомис изкара минилагера в Боровец, като игра и в контролата срещу Миньор Перник, спечелена с 3:0. За последно той е бил част от третодивизионен белгийски отбор - Франке Борей. Преди години той е играл за кратко във втория отбор на Пари Сен Жермен. Бранителят е роден на 22 октомври 1996 година и е висок 193 сантиметра.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина