Академик Бултекс 99 показва на феновете спечелената купа от Балканската лига на днешния си мач

Автор: Plovdiv Now 4635
Академик Бултекс 99 показва на феновете спечелената купа от Балканската лига на днешния си мач

Академик Бултекс 99 ще изложи на разположение на феновете спечелената купа от Балканската лига за третото място, което отборът на Асен Николов постигна миналата неделя в Тирана.

Това ще стане по време на днешния мач в НБЛ срещу Спартак Плевен, който е от 18.30 часа в зала СИЛА. Купата и един от бронзовите медали ще бъдат на разположение на феновете, които ще могат да се снимат с тях.

Медалите са първи за пловдивския баскетболен тим след възраждането му, първи в клубната му история изобщо от международна надпревара и първи за колективните спортове в Пловдив в най-новата история. Двубоят срещу Спартак Плевен пък е изключително важен, тъй като при победа Академик Бултекс 99 съхранява шансовете на отбора да се пребори за 4-тото място в редовния сезон и да си осигури минимум пето място в края на шампионата.

Академик Бултекс 99 ще бъде в пълен състав за домакинския мач със Спартак Плевен в НБЛ. Младен Виткович пропусна предишната среща с Левски Лукойл, но ще бъде на линия днес, както и Питър Олисемека, който имаше проблеми с коляното. Във вторник ще стане ясно кога ще бъде операцията на Адриян Секулов, който има болки в рамото. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина