Accept избухват в двудневно шоу под тепетата, заедно с оркестъра на Пловдивската опера

Автор: Plovdiv Now 4799
Accept избухват в двудневно шоу под тепетата, заедно с оркестъра на Пловдивската опера

Легендарната немска метъл група Accept ще дари двоен празник за любителите на твърдите звуци в Пловдив. След като билетите за насрочения на 18 май концерт се изкупиха скорострелно, те решиха да направят още едно шоу на следващия ден - 19 май.

И двата концерта на древната сцена на Античния театър започват от 20 часа.

Най-интригуващото за родните меломани е, че Accept ще свирят под тепетата заедно със Симфоничния оркестър на Пловдивската опера. Те ще изпълнят и класически произведения като "Лебедово езеро" и 40-ата симфония на Моцарт в симфонично-метълски аранжимент. Заедно с тях феновете ще чуят и незабравими техни песни като Metal Heart, Princess Of The Down, Balls To The Wall, Fast As A Shark и други.

Немските метъл пионери Accept ще излязат за пореден път пред българска публика. Първият път беше в далечната 1993, а след него статутът им на една от най-обичаните и очаквани метъл групи у нас е непоклатим.  Предстоящите два концерта обещават неповторимо изживяване, представящо  колаборация на звездите на метъла и симфоничен оркестър от Опера Пловдив, като първият концерт е на специална за Пловдивската опера дата, която е рожденият ден на техния патрон, великия Борис Христов.

Билетите са на цени от 60 до 99 лева са в продажба онлайн и в партньорската мрежа на Eventim.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина