27-годишна направи катастрофа в Асеновград, пиян моторист - в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4365
27-годишна направи катастрофа в Асеновград, пиян моторист - в Пловдив

Катастрофа е станала в Асеновград в неделя. Инцидентът е бил предизвикан от 27-годишна жена, управлявала БМВ чужда собственост, при излизане от крайпътна отбивка и обратен завой.

Шофьорката не е преценила дали пътят е свободен и се е ударила в движещ се зад нея лек автомобил Мерцедес. С охлузни рани са трима души - виновната водачка и нейния спътник - 51-годишен мъж, собственик на автомобила, както и 52-годишна жена в Мерцедеса. След преглед в болнично заведение и тримата пострадали са освободени за домашно лечение. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. 

Пиян моторист пък пострада при катастрофа в Пловдив. Инцидентът е станал в следобедните часове на 15 ноември. 35-годишният водач на мотоциклет „Ямаха“  при движение с несъобразена скорост  по бул. „Освобождение“ изгубил контрол и паднал на пътното платно. Пострадалият мъж е с диагноза фрактура на лакът, но живота му не в опасност.

Водачът е изпробван за алкохол, а техническото средство е отчело положителен резултат – от 0,74 промила в издишания въздух.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина