27-годишен наркодилър е задържан след гонка с униформените в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 7695
27-годишен наркодилър е задържан след гонка с униформените в Пловдив

27-годишен наркодилър е задържан след гонка с униформените в Пловдив, предадоха от МВР-Пловдив. Същият е задържан за 72 часа. Той е бил проверен на оживен булевард в областният град малко след 21.30 часа на 14 април. Полицаите разполагали с оперативна информация, че заподозреният търгува с дрога.

При вида на униформените 27 -годишният мъж побягнал и изхвърлил в близко кошче хартиена торба с бяло вещество на бучки и прах - амфетамин с тегло близо половин килограм. След кратко преследване бил задържан.  

В последвалата операция са извършени претърсвания на автомобили, къщи, апартаменти, стопански постройки и гаражи в Карлово и Сопот и в хасковското село Родопи.

В помещения, снабдени с вентилационна инсталация и рефлекторни лампи, криминалистите открили 116 добре отгледани растения коноп, повечето от които със съцветия и с височина около 60 см, засадени в саксии. Арестувани са и двама мъже- единият на 46 години от Сопот, а другият на 60 години, жител на село Родопи. Разследващите продължават работата си в рамките на образуваните по двата случая производства и под ръководството на Окръжна прокуратура- Пловдив.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина