2 седмици до Балове 2019 в Пловдив! Къде и кога ще са червените килими тази година?

Автор: Plovdiv Now 12377
2 седмици до Балове 2019 в Пловдив! Къде и кога ще са червените килими тази година?

Автор: Невена Вранчева

Само две седмици остават до старта на абитуриентски балове 2019, а Пловдив отново ще бъде огласен от шумното преброяване на зрелостниците от 1 до 12. 

Дванадесетокласниците от различните учебни заведения завършват финалните щрихи около подготовката за специалния ден и вече са запазили дати в местните хотели за своята последна училищна вечер.

Както през последните няколко години, така и през 2019, начало на абитуриенските балове ще бъде поставено на 23 май, а финалът ще бъде на 26 май, когато е последният от тях. 

Ето къде и кога ще празнуват зрелостниците на Пловдив: 

Първи, на 23 май, своите тоалети ще покажат учениците на ПГО "Ана Май", ПГ по Машиностроене; СУ "Отец Паисий" гр.Стамболийски, които са избрали хотел „Тримонциум“ за голямата вечер. 

На същата дата ще празнуват и абитуриентите на "Професионална гимназия по електротехника и електроника", които ще бъдат в "Новотела".

Голяма част от учебните заведения под тепетата са избрали празничния 24 май за своя абитуриентска вечер.

По-червения килим на „Новотел” Пловдив традиционно ще минат учениците на Езикова гимназия „Пловдив“, Националната търговска гимназия и Международно училище "Класик".

В "Тримонциум" ще отбележат завършването си СУ "Св.П.Евтимий", СУ "Св.Седмочисленици", ПГ по Битова техника и СУ "П.Хилендарски".

Дванадесетокласниците от Математическа гимназия „Акад. Кирил Попов“ и този пък са ангажирали Виенския павилион в Панаира.

На 24 май е и балът на абитуриентите от Езикова гимназия "Иван Вазов", които ще празнуват в хотел „Марица“.

Хотел „Санкт Петербург” е резервиран на 24 май от зрелостниците на ПГ по хранителни технологии и техника и ПГ по механотехника „проф. Цв. Лазаров“ и Частната Английска Гимназия "Стоянстрой".

Спортно училище "Васил Левски" ще отбележи вълнуващия ден в "Ландмарк Крийк Хотел", отново на 24 май. 

Последните две учебни заведения, които ще празнуват на тази дата са ПГ по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ и СУ "Кирил и Методий", гр. Асеновград, които ще отбележат своето завършване в хотел "Империал".

Абитуриентите от Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ са избрали датата 25 май за култовата вечер, а мястото е хотел "Тримонциум". 

Там те ще празнуват заедно с училище "Климент Охридски"; СУ "П.Яворов" и СУ "Черноризец Храбър".

На същата дата по червения килим ще минат и възпитаниците на Профилирана хуманитарна гимназия "Св. Св. Кирил и Методий", които са ангажирали "Новотела". 

В този ден ще бъде и балът на Частно училище "Дружба", които са ангажирали хотела, откриващ невероятна гледка към Гребната база в Пловдив - "Ландмарк Крийк Хотел".

На 25 май на модно дефиле ще излязат учениците от Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия "Арх. Камен Петков", които също ще бъдат в "Новотела". 

Хотел "Тримонциум" е резервиран за ПГ по Хранително-вкусова промишленост, Асеновград,  СУ "Л. Каравелов", ПГ по Транспорт; ПГЛВ гр.Перущица и СУ "Константин Кирил Философ". 

Тази дата са избрали и зрелостниците от СУ "Св. св. Кирил и Методий", които както всяка година ще отбележат своята абитуриентска вечер в хотел "Марица". 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина