12-тото издание на “Здравей, Здраве“ с три тренировки на открито на Бунарджика

Автор: Plovdiv Now 6441
12-тото издание на “Здравей, Здраве“ с три тренировки на открито на Бунарджика

Тренировки на открито "Здравей, Здраве" на 15 и 16 май на Бунарджика!  Всички желаещи пловдивчани могат да се включат в тренировки на открито в подкрепа на 12-тото издание на "Здравей, Здраве " - Фестивалът на здравословния живот. Входът е свободен!

Програмата предвижда:

15 май/15:30 Animal flow - интро за начинаещи;

16 май/ 10:00 Функционална тренировка за трениращи и начинаещи;

16 май/ 12:00 Детска функционална тренировка ECROSS Kids за деца 6 до 12 години;

Дванадесетото издание на фестивала се провежда на живо, на открито на хълм Бунарджика с алея на здравето и много събития. По традиция с лекции, практики, арт работилници, спортни прояви, фермерски пазар изложение на производители на здравословни продукти и услуги. Всичко това в духа на общност и съпричастност. Тази година събитието е под мотото "На въздух, на светлина". Очаквайте богатата програма и запазете в календара си двата дни 15ти и 16ти май, събота и неделя, за общия празник.

Бъдете с нас, екипа от доброволци-организатори на фестивала, вдъхновяващите ни лектори и практици, великолепните ни изложители, в единство и за здраве на дух, душа и тяло. Заповядайте, ще тренираме, ще се забавляваме, ще се запознаем с нови лица, ще добавим смисъл и качество в нашия тренировъчен процес и здравословен начин на живот.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина