116 кикбоксьори мерят сили в Пловдив, входът е свободен

Автор: Plovdiv Now 6540
116 кикбоксьори мерят сили в Пловдив, входът е свободен

115 кикбоксьори от 12 клуба от цяла Южна България ще премерят сили на TERES Sparring Day на 26 януари в Пловдив, съобщават от teres.bg.

Началото на битките е в 10,00 часа, в TERES GYM & FIGHT CLUB, зала „Кючука“, ул. „Димитър Талев“ №75А. Входът е свободен.

Бойци от водещите клубове в региона се събират за общо обиграване и „сверяване на часовниците“ преди предстоящите официални турнири от пролетния дял. Всички трениращи кикбокс ще имат възможност да изиграят по два мача с равностоен противник в среда близка до състезателната. Така треньорите ще могат да видят до къде са стигнали техните подопечни в подготовката и готови ли са наистина за предстоящите големи турнири.

Тази година в спарингите се включват клубове от Стара и Нова Загора, Свиленград, Димитровград, Мадан, Пазарджик, София и Пловдив.

Националният селекционер по кикбокс и член на управителният съвет на БККБМТ г-н Станислав Бахчеванов също ще присъства на събитието. Така форума се превръща в още една възможност за младите бойци да бъдат набелязани за бъдещи национални състезатели.

 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина