Третото издание „Истина или предизвикателство: Нови перспективи“ провокира млади хора за дебат

Автор: Plovdiv Now 4417
Третото издание „Истина или предизвикателство: Нови перспективи“ провокира  млади хора за дебат

След успешната провокация към съществуващата образователна методика през октомври 2018 г., екипът на „Младежки център Пловдив“ ще реализира трето издание на младежки форум „Истина или предизвикателство: Нови перспективи“.

В това издание организаторите отново ще се опитат да провокират младите хора да влязат в различни роли и да преосмислят заобикалящия ги свят. Стремежът е чрез богатия инструментариум на изкуството да се опитат да преодолеят различията си и да изследват собствената си душевност.  Датите са две - 16 – 17 март 2019 г., началото в 10:00 часа. Младежки център Пловдив се намира на Гребна база, ул. " Ясна поляна" 18.

Освен това, всяка събота, Образователни работилници „Младежки център“ провежда работилнички за деца от 6 до 10 г. Заниманията са в различни области на знанието. Изисква се предварително записване на тел. 0898 394219.

Тази събота,  16 март, темата е Съединените Американски Щати - една от най-големите по територия и население страни в света. Страната на индианците, символ на свободата и независимостта, с многообразие на релеф и климат, растителен и животински свят. Там можете да чуете всички езици, които се говорят в света. Работилничките са подходящи за деца от 7 до 10 години.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина