T MARKET откри единадесетия си магазин в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 52388
T MARKET откри единадесетия си магазин в Пловдив

На 6 февруари 2020 г. водещата у нас верига супермаркети за хранителни и други бързооборотни стоки T MARKET откри своя единадесети магазин в Пловдив. Той се намира на бул. „Пещерско шосе” 133, комплекс „Корона”, и е 84-ият супермаркет на веригата, която оперира вече в 40 града в страната.

Магазинът бе открит от Илия Белев – Главен оперативен директор и член на Борда на директорите  на „Максима България“, който заедно с Огнян Тошмаков, финансов директор и член на Борда на директорите на “Максима България” преряза лентата пред нетърпеливите първи клиенти на новия търговски обект.

Както във всички магазини на веригата, така и в този най-нов от тях, клиентите ще могат да се възползват от атрактивни промоции, добри цени и разнообразие на качествени стоки и хранителни продукти.

Маркетът разполага с топла витрина, в която се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил, както и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място. За топлата витрина ще се грижи кухня-майка, която зарежда всички обекти на T MARKET в града. В нея ежедневно се готви по традиционни български рецепти и без консерванти. За качеството на гозбите, тяхното приготвяне и разнообразието отговаря екип от 50 готвачи.

“Днес откриваме единадесетия си магазин тук, в древния и вечно млад Пловдив. С това показваме, че интензивно продължаваме да засилваме присъствието си във втория по големина град на страната, което от своя страна ще затвърди още повече и позицията ни на една от основните компании в България в търговията с хранителни и други бързооборотни стоки”. С тези думи пред гостите и новите служители Илия Белев – главен оперативен директор на “Максима България”, откри магазина.

Жителите на Пловдив ще имат и възможността да се насладят на 100% прясно свинско месо с произход от България, професионално транжирано в цех на T MARKET, който също се намира в града.

Разнообразието от продукти ще бъде допълнено и от широк избор на готови свежи салати, изложени на витрините, зона за плодове и зеленчуци, сектор за био и органик храни и зона с нехранителни продукти.

В рамките на церемонията по откриването беше поднесена наградата на победителя от конкурса на Т МАРКЕТ “Т МЕЧТАЯТ”, журиран от певеца и актьор Орлин Павлов и големият български спортист Йордан Йовчев. Конкурсът стартира на 12 декември миналата година, когато веригата откри едновременно цели 6 свои магазина в града. С него бе даден шанс на деца от Пловдив на възраст между 14 и 18 години да споделят в есета какви искат да станат, когато пораснат. Паолина Грозева на 18 г. –  спечели сегашното издание на конкурса „Т МЕЧТАЯТ”, а с това наградата от 3000 лв., с която да даде старт на своя мечтан път в живота. В своето есе Паолина емоционално и с прекрасен стил разказва за мечтата си да стане изследовател и алпинист.

От дясно на ляво Огнян Тошмаков, финансов директор и член на Борда на директорите на “Максима България”, Паолина Грозева – победителят в конкурса на Т МАРКЕТ “Т МЕЧТАЯТ”, и Илия Белев –  главен оперативен директор и член на борда на директорите на „Максима България“.

„Аз разбрах за конкурса в последния ден, организирах се и набързо написах това, което е в душата ми. Не знаех дори дали някой го е прочел, заради изпращането в последния момент. Един ден, след тренировка, получих мейла и разбрах, че съм победител. Бях много изненадана и щастлива. Още когато видях обявата за конкурса, вътрешно усетих, че мога да спечеля. Сега това е реалност. Първото нещо, което ще направя, е да се запиша в курс за планински водачи“ – сподели Паолина Грозева, ученичка в Езикова гимназия „Пловдив“.

Наградата бе връчена от Огнян Тошмаков – финансов директор и член на Борда на директорите на “Максима България”.

T MARKET присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места. Към момента за компанията работят над 1600 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина