Събориха до основи култовия ресторант “Джия бийч“, вдигат хотел

Автор: Plovdiv Now 21573
Събориха до основи култовия ресторант “Джия бийч“, вдигат хотел

Култовият ресторант "Джия Бийч" на Гребната база, в който десетки пловдивчани са си казали "Да" , вече не съществува. Той е съборен до основи, а за  любимото място за сватби напомнят само останките от басейна. Според информационната табела скоро там ще изникне нов апарт хотел. 

Според внесеното в община Пловдив инвестиционно намерение сградата ще бъде на 6 етажа с подземен паркинт. В нея ще има 57 апартамента и 2 магазина. РЗП-то на сградата е почти 6 000 квадрата. 

Възложител на обекта са  фирмите "Джия-Бийч", собственост на Жечка и Жечко Желязкови, както и на Димитър Желязков и "Оксон Груп" на Теодора Новакова. 

Собствениците на "Джия- Бийч" са запазили 4- етажния хотел, който построиха в съседство. 

Според информационната табела проектът трябва да бъде завършен през 2022 . 

Ресторант "Джия Бийч" бе първата сграда, построена в непосредствена близост до Гребния канал. След това там бе издигнат "Ландмарк хотел", а в съседство на 17 декара се простира имението на собственика на компанията "Макском" Максим Митков. 

 TRAFFIC PROPERTIES е част от водеща корпорация, която включва компании, работещи в сферата на охранителната дейност, комуникациите, транспорт, развлекателен бизнес, медии. Агенцията се занимава с посредничеството и консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, строителство, консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги, свързани с имотния сектор. Наред с това компанията предлага съдействие при отпускане на кредити, като работи с Българо Американска Кредитна банка, Банка Уникредит и Райфайзенбанк. TRAFFIC PROPERTIES предлага актуални оферти и разполага с голяма база данни от имоти и купувачи, както и подробна информация и снимки от всички оферти. Агенцията осигурява и всички услуги, необходими на клиента: проект за интериорни решения, изпълнение на довършителните дейности, домоуправа и менажиране на имота, ако е закупен с инвестиционна цел. Подробна информация и консултации можете да получите на тел. 0876797979.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина