Култард и болидът загряват на Гребната, пловдивчани тръпнат за зрелището

Автор: Plovdiv Now 54397
Култард и болидът загряват на Гребната, пловдивчани тръпнат за зрелището

Легендарният пилот от Формула Дейвид Култард и неговият болид вече са на Гребната база в Пловдив. Десетки пловдивчани с интерес наблюдават случващото се, още преди начало на събитието. Звездата се готви да подари незабравимо изживяване на феновете. Тази събота асът и екипът му ще превърнат участъка в писта за F1. 

Припомняме, че програмата на събитието претърпя промени която разочарова стотици фенове. Болидът на „Реб бул” трябваше да мине по бул. „Копривщица” и да се качи до върха на Младежкия хълм от 11:00 до 13:00 часа. Още от 10:30 фенове се бяха позиционирали по булеварда, за да зърнат как британецът форсира болида. Около 11:20 часа обаче полицейски патрул обиколи и каза на хората, че има промяна в програмата и събитието на тази локация се отменя.

Шоуто на Гребната ще започне в 19 часа и ще продължи 2 часа, а програмата включва любимите на българската публика поп изпълнители 100 кила и Маги Джанаварова; Red Bull атлетът, гуру на водните спортове - Никола Абаджиев и най-бързите в света електрически картове Kinetic, направени в България. След това цялата компания ще се премести в най- популярния пловдивски клуб. 

Bushido club в комплекс "7 POINTS" е мястото, което бившият пилот от Формула 1 Дейвид Култард и екипа на RedBull са избрали за партито след мегашоуто на Гребната база. След демонстрацията, болидът ще бъде паркиран пред клуба и всички фенове ще могат да си направят снимки. Домакините на партито са организирали welcome drink за всички гости на Bushido, които ще купонясват с един от най-известните пилоти във Формула 1. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина