Задържаха собственика на един от “бутиците“ с ментета в Кючука, в които нахлу Икономическа полиция

Автор: Валерия Василева 2262
Задържаха собственика на един от “бутиците“ с ментета в Кючука, в които нахлу Икономическа полиция

440 артикула са били иззети от трите обекта, атакувани от униформени и служители на Икономическа полиция. Припомняме, че акция се проведе в два магазина и склад за дрехи, имитиращи световни брандове.  Обектите се намират до Събота пазара и от дълго време са в полезрението на органите на реда.

Конфискуваните стоки са били с надписи и етикети на марките Келвин Клайн. Томи Хилфигър, Филип Плейн, Бос, Армани и други. Артикулите са от шапки до дънки, блузи и рокли.

Полицията е задържала един от собствениците на обектите. Това е Божидар Попов, който от дълго време се занимава с търговия на „маркови” стоки. Складът му се намира на ул. "Иларион Макариополски", зад Военна болница. Там днес също имаше обиск. 

Не е ясно как до този момент пловдивчанинът е търгувал с ментетата, които внасял от съседна Турция. Според други търговци е ползвал полицейски чадър, който обаче вече е затворен. 

Операциите по местата, в които се продават фалшификати на известни брандове, през последния месец се провеждат ежеседмично. 

Божидар Попов: 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина