Таксита окупираха офиса на фирма в Кючука, четвърти ден не могат да работят

Автор: Plovdiv Now 7561
Таксита окупираха офиса на фирма в Кючука, четвърти ден не могат да работят

Десетки таксита окупираха офиса на таксиметровият превозвач "Легия" в Кючука. Причината – таксиметровите водачи от компанията все още не са си получили общинските си разрешителни, предаде trafficnews.bg.

Още в 9:30 часа жълтите автомобили и водачите им бяха позиционирани пред вратите на фирмата, намираща се на ул. "Даме Груев" 20. Шофьорите разказаха пред репортер, че вече четвърти ден не могат да работят, тъй като нямат лиценз. Разрешителните трябва да бъдат предоставени от фирмата превозвач, в случая „Легия”. Общинските обаче не били връчени на над 300 шофьори, които още в средата на декември са дали пълната сума от 350 лева на управителя - Стефан Балимезов.

„В края на годината дойдохме, за да си вземем разрешителните, но той ни каза, че са го обрали и няма пари, за да извади лиценза. Ние смятаме, че това е лъжа, обирът е инсцениран, а нашите пари са потънали в схемите на Балимеза”, разказа таксиметров водач пред наш репортер.

Припомняме, че на 23 декември Стефан Балимезов е подал сигнал, че офисът на фирмата е разбит и ограбен. Няколко часа по-рано се е задействала СОТ системата на офиса, но когато патрулът е отишъл на място, не са открили нищо съмнително.  По думите на Балимеза са изчезнали от касата 8000 лева.

Около 10:00 часа пред офиса на компанията се бяха позиционирали над 50 таксиметрови коли, в очакване на Стефан Балимезов.

На място пристигнаха и три коли на полицията. В крайна сметка представител на компанията се появи на ул. "Даме Груев" 20, а всичките над 50 човека се струпаха пред вратите на офиса.

Към момента няма ескалация на напрежение. До скандали все още не се стигнало.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина