Свидетели на драмата в Кючука: Не мъжът удари велосипедистката, а тя - него

Автор: Plovdiv Now 3608
Свидетели на драмата в Кючука: Не мъжът удари велосипедистката, а тя - него

Инцидентът с велосипед в Кючука придоби неочакван развой. Свидетели на сблъсъка твърдят, че жената, която управлявала велосипеда съвсем не е жертва, а точно обратното - тя провокирала пешеходеца и го ударила. Вчера съобщихме, че мъж е ударил без причина колоездачка на велоалея на булевард „Никола Вапцаров” точно пред бившата баня „Русалка”. Дъщерята на велосипедистката разказа в социалните мрежи как непознат мъж я ударил по главата без повод и причина докато карала колело. 

По думите на очевидци обаче това съвсем не е случая, разказва Trafficnews.bg. 

„Бях съвсем близо до тях и видях как се случи всичко. Мъжът и негова спътничка вървяха по велоалеята и срещу тях се движеше велосипедистката. Тя нито намали, нито извика нещо, а продължи да се кара точно срещу тях. В момента, в който се разминаваха, жената с колелото замахна към мъжа и го удари по рамото и той залитна, а след това инстинктивно си вдигна ръката към нея, но не я е ударил. След това жената продължи, а малко по-късно се върна и започна да вика и да го снима”, разказва една от очевидките.

Според друга жена, която също е била в района, пешеходците нямат друг избор освен да минат по велоалеята в участъка срещу бившата баня и за това нямат вина нито пешеходците, нито колоездачите.

„Тя целенасочено караше точно срещу него, всичко стана за секунди. Той не я е удрял, а тя замахна към него”, добавя още очевидката.

Снимка: Илюстративна

Подобни новини

д-р Ху

Аз вървях зад въпросния господин, докато отивах към спирката и видях разминаването- беше на косъм, но нещата си бяха ОК, докато чичката не реши да й даде "урок". Тежеше си къде стотина килограма- двойно на жената почти. Какво залитане, бе, хумористи?

15:12, 29.05.2018
Митьо

Много вероятно очевидеца да е бил на халюцигенни гъби в случая..

13:17, 29.05.2018
Вие луди ли сте

Дааа!! Тя му изкара рамото, а той за малко да падне на шосето. После го засне да се покаже колко е пребит! ???????????? Пс: "тя целенасочено караше срещу ТЯ" ???????????????????????? в голямото междучасие ли написахте статията?!

12:39, 29.05.2018

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина