Сметище край детска градина в Пловдив - отвратително и недопустимо!

Автор: Plovdiv Now 5415
Сметище край детска градина в Пловдив - отвратително и недопустимо!

За отвратителна и недопустима гледка в Пловдив сигнализира Златка Петрова в социалната мрежа Фейсбук.

"Алооооо, община Южен! До двора на детска градина, срамота", пише жената в мрежата. Златка е публикувала снимка, на която виждаме голяма купчина отпадъци.

Импровизираното сметище, на което са захвърлени кашони, картонени чашки, кенчета, кофи и още куп отпадъци, се намира в непосредствена близост до двор на детска градина. Авторът на публикацията обаче не е уточнил точното местоположение на сметището, пише glasnews.bg.

На снимката ясно се виждат два контейнера за отпадъци, които изглеждат празни. Не е известна причината, поради която отпадъците са изхърлени на нерегламентираните за това места.

Павел Костадинов написа в коментарите под поста на Златка, че общината не трябва да бъде обвинявана за отвратителната гледка. Според него вина имат "дружелюбните съседи, които се възмущат на всичко, но тайно си показват байганьовщината".

"Общината не може 24/7 да обикаля всеки квартал, всеки кош. Когато имаш повече боклук се обаждаш на общината, плащаш 150 лв. и ти доставят контейнер за боклук, но Ганьо Просташев от Блок Х ет. 111 Ап. 1000747 е решил, че ще спести пари", написа още Павел Костадинов.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина