Следновогодишен екшън в Кючука, клиент посегнал на продавач в нон-стоп

Автор: Валерия Василева 5287
Следновогодишен екшън в Кючука, клиент посегнал на продавач в нон-стоп

Истински екшън се разигра в нон-стоп в пловдивският квартал Кючук Париж. На 3 януари около половин час след полунощ клиент влязъл в магазина, който се намира на булевард „Македония“, за да си закупи бутилка водка и цигари. Оказало се обаче, че в себе си няма достатъчно пари. Въпреки това поискал да вземе покупките си, но продавачът не му позволил.

Именно това и разгневило клиента, който започнал да обижда служителя и да отправя заплахи, че ще го чака цяла вечер да свърши работа. Продавачът не отвърнал на обидите и в тогава агресивният мъж бутнал щанд със запалки. Това накарало продавача да натисне паник бутона в магазина, а след това казал на нарушителя да си тръгва. Това подразнило още повече мъжа и той замахнал с ръка да удари продавача, но той се отдръпнал и успял да се предпази, след което избягал навън.

Клиентът го последвал и му нанесъл удари, като скъсал якето и тениската му и чак тогава и служителя на нон-стопа също му нанесъл ответен удар. Междувременно на място пристигнали и служители на охранителна фирма, които ги разтървали и извикали полиция.

След случката клиентът на магазина си признал всички пред съда и казал, че съжалява, но действията му били заради смесването на алкохол с лекарства. Съдът му наложил глоба от 200 лева за действията му в магазина.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина