Скандал в Кючука заради чип за врата: Мъж нападна съседи, налетя да рита полицай

Автор: Ива Модова 6709
Скандал в Кючука заради чип за врата: Мъж нападна съседи, налетя да рита полицай

Пловдивчанин бе глобен с 300 лева заради буйния си нрав и слабостта му към алкохола. След стабилна почерпка, мъжът налетял на съседи, а след това и на полицаи.

Екшънът се разиграл около 20:00 часа в Кючук Париж. Видимо пиян живущ в кооперация се опитал да се прибере в дома си. Оказало се, че същият няма чип за входната врата. Вместо обаче любезно да помоли съседка, той я нападна с обиди и ругатни.

Псувни отнесъл и съпругът на жената. Пияният мъж настоявал да му отворят вратата, но тонът му бил непристоен, както и квалификациите по адрес на съседите.

Наложило се да бъде повикана полиция. Органите на реда заварили мъжа пред входната врата. Те се опитали да го усмирят, но пловдивчанинът излял агресията си върху униформените. Опитал да изрита единия полицаи, като това било придружено от ругатни.

Наложило се пияният пловдивчанин да бъде арестуван и отведен в районното. Там той прекарал 24 часа, а след това отведен в съда.

Пред магистратите, вече трезвен, мъжът отрекъл да е обиждал и ритал полицаите. Признал за неприличното си държане спрямо съседите, но обяснил, че бил провокиран от тях. Те отказвали да му отворят вратата.

Въпреки това съдът не се смили над него. Пловдивчанинът бе наказан по указа за борба с дребното хулиганство и санкциониран с 300 лева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина