Принудително вкарват в клиника педофила, заловен в Пловдив за блудство с 4 деца

Автор: Ива Модова 5341
Принудително вкарват в клиника педофила, заловен в Пловдив за блудство с 4 деца

Мъжът, заподозрян за блудство с 4 непълнолетни деца в Пловдив, влиза в психиатрична клиника. Решението бе взето от Районния съд след заседание, в което е присъствал и експерт. 22-годишният мъж, родом от русенско село, ще бъде подложен на изследвания, за да се прецени дали е вменяем. В най-кратки срокове вещите лица ще дадат становище, дали той може да отговаря за действията си или е необходимо да бъде изпратен за лечение в специализирано лечебно заведение.

Ако мъжът е вменяем, той ще бъде съден по вменените му обвинения, а именно за блудство с 4 деца. Мъжът го грози затвор, ако бъде признат за виновен.

Припомняме, че младежът се изправи пред съда в края на миналата седмица. Заседанието обаче бе отложено, тъй като не се появи вещо лице в залата. То дойде след инцидент в пловдивския арест. Два дни, след като бе закопчан, 22-годишният мъж започнал да се държи неадекватно, да буйства и да блъска главата си в стените. Пред органите на реда, той заявил, че страда от шизофрения и епилепсия.  

Припомняме, че на 8 март е регистриран последния инцидент, при който мъж е подмамил момче да тръгне с него, като му обещал награда.

Отвел го в изба в блок на ул. "Петър Стоев" в Пловдив и го заплашил, че ако вика, ще го убие. След това започнал да го опипва, като междувременно се самозадоволявал. 

След това оставил уплашеното момче и избягал. Тийнейджърът разказал за случилото се на родителите си, които повикали полиция.

Подобни новини

Светослав

Бре каква психиатрична клиника. Излагация в затвора да отива. Да си получи заслуженото там....

07:44, 28.03.2019
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина