Полицията издирва тийнейджърите, пребили жестоко бездомник в Кючукa

Автор: Plovdiv Now 7125
Полицията издирва тийнейджърите, пребили жестоко бездомник в Кючукa

Пловдивската полиция се самосезира след материал на TrafficNews за безпардонни и агресивни тийнейджъри, нанесли побой над пловдивски бездомник. От Първо РУ е е започната проверка за изясняване на обстоятелствата, както и установяване самоличността на извършителите.

Официален сигнал за случилото се няма подаден в полицията, съобщиха от МВР.

Припомняме, че изключително грозната сцена се е разиграла преди дни в Кючук Париж. В следобедните часове група младежи решили да се „позабавляват“ с един от редовните посетители на парк „Студенец“, като тази абсурдна игра завършила със Спешна помощ.

Наред с обидите, познатият на живеещите в близост бай Иван започнал да получавал и удари и ритници, като някои от тях били особено жестоки. Докато едните биели, другите стояли по-отстрани и се смеели и заснемали с телефон. Заради нанесените удари възрастният мъж получил гърч и се наложило и намесата на Бърза помощ.

Ситуацията е приключила без тежки последици на бездомника, но за малтретиращите го младежи - такива определено трябва да има. Надяваме се работата на органите на реда по казуса да доведе до такива. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина