Подпийнали братя осъмнаха в ареста в Кючука, заяждали се с полицаи

Автор: Plovdiv Now 5224
Подпийнали братя осъмнаха в ареста в Кючука, заяждали се с полицаи

Двама братя бяха прибрани в ареста на Първо районно след скандал. Без причина, двете момчета налетели с викове по патрулиращите униформени по булевард „Никола Вапцаров”.

Било минути преди полунощ, когато служителите на МВР забелязали братята да се клатушкат, викат и силно ръкомахат.

Момчетата били спрени за рутинна проверка. Оказало се, че на единия брат личната карта е силно деформирана. Докато униформените обяснявали, че това е нарушение, другият брат се нахвърлил срещу тях, започнал да се заяжда и да обижда. Нарекъл ги с нелицеприятни думи и епитети.

Младежът със счупена лична карта било качено в патрулката и откарано в Първо районно. След него пеш се появил и брат му. Още пред сградата на районното той започнал да вика по полицаите и ги заплашвал с физическа саморазправа.

Дежурният на няколко пъти му направил забележка, но видимо пияният мъж не спирал с виковете си. Наложило се същият да бъде прибрах в районното, където му бил съставен акт за дребно хулиганство.

Ден по-късно пловдивчанинът бил изправен пред Районен съд за определяне на размера на санкцията. Той бил глобен с 200 лева, тъй като признал вината си и изказал съжаление за случилото се.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина