Пловдивски паркинг се превърна в миризливо езеро, жаби крякат под прозорците на хората

Автор: Plovdiv Now 5861
Пловдивски паркинг се превърна в миризливо езеро, жаби крякат под прозорците на хората

Паркинг в пловдивския квартал Кючук Париж се превърна в езеро. От месеци, пространството за спиране на автомобили на улица „Академик Петър Динеков“ се потапя във вода. За това сигнализира наш читател, който всеки ден е принуден вместо обувки да нахлузва гумени ботуши.

Проблемът по думите му не е свързан с проливните дъждове през последната седмица. Дори в сухо време, от земята блика вода и за близо час всичко се превръща в мини езерце. Проблемът не свършва дотук.

Гьолът се застоява така с дни, а от него започва да се носи неприятна миризма.

„Завъдиха се жаби, а напастта от комари е още по-голяма. Не знаем от къде е проблемът. Подали сме сигнал и до ВиК дружеството за съдействие. Не може да си паркираме колите, ако вече сме спрели пък не може да си влезем в тях от кал, вода и боклуци”, разказва читателят ни.

За проблема се обърнахме и към ВиК, за да предадем сигнала. От водното дружество съобщиха, че при тях вече са постъпвали сигнали за тази локация.

„Наши екипи са констатирали, че проблемът не е в следствие на авария или от други наши съоръжения. Въпреки това ще направим проверка намясто”, заяви пред наш репортер гл. инженер Антон Гълъбов.

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина