Пловдивски инвеститор, утвърждаващ се на строителния пазар, предлага нов авангарден проект

Автор: Plovdiv Now 16988
Пловдивски инвеститор, утвърждаващ се на строителния пазар, предлага нов авангарден проект

Утвърждаващата се все повече строителна компания в Пловдив - PIMK Build, скоро ще започне поредния си проект в Пловдив. Той ще носи вече запазената марка на строителното подразделение на PIMK – качество, лукс, добра локация и достъпни цени.

Седмият проект на PIMK Build ще се намира в „Южен” – един от най-предпочитаните райони в Пловдив, а локацията му една от най-добрите. Жилищният комплекс ще се намира непосредствено до Първо РУ  - близо до хипермаркетите  „Лидл” и “Кауфланд”.

Отличната локация на комплекса го прави далече от другите жилищни блокове,  което дава простор, но в същото време е на изключително комуникативно място – близо до болници, хипермаркети, районното кметство и заведения. Центърът на Пловдив пък се намира на не повече от 15 минути от комплекса.

Новият проект на PIMK Build включва три жилищни блока със собствено публично пространство. Инвеститорите отново са помислили и за автомобилите, като ще има достатъчен брой паркоместа.

Скоро те ще разкрият повече подробности за новия си проект. Цените на зелено са до 590 евро на квадратен метър.

Припомняме, че инвеститорите изграждат 6 жилищни комплекса. Един в район „Северен”  и пет в най-зеления район на Пловдив – „Западен”.  Повече подробности за комплексите, вижте в линковете:

Жилищен комплекс в Пловдив примамва с невероятна гледка, добра локация и достъпни цениКлиентите сами могат да направят обединение на апартаменти, за да моделират жилището си

Правят огромен вътрешен парк в най-новата жилищна перла в ПловдивИзраждат втори луксозен комплекс към впечатляващия „West Park Residence”

Нов апартамент с дизайнерско обзавеждане? Пловдивска компания с уникално предложениеPIMК Build предлага лукс отвътре и отвън в жилищните си комплекси в район „Западен”

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина