Пловдивчани: Кючук Париж се превърна в затвор

Автор: Plovdiv Now 2470
Пловдивчани: Кючук Париж се превърна в затвор

Изминалата седмица бе седмицата на изпитание. Не за кой да е, а за хилядите шофьори, на които се наложи да се предвижват из улиците на Пловдив. Традиционно с първият учебен ден се дава старт на новата просветна година, но обикновено тогава се започнат и мъките на пътя.

16 септември се оказа най-кошмарен ден за живущите в Кючук Париж. Влизането и излизането от квартала бе почти невъзможно. От тогава управлението на моторно превозно средство в квартала е равносилно на мъка.

Всяка една улица и булевард бяха затапени и в двете посоки. Ад! - Само с една дума можеше да се опишат сутрешните ала и следобедните часове за хората, живеещи в Коматево, Остромила и район „Южен”.

В серия от материали ви показахме колоните от коли по Коматевско шосе. Това е единствената пътна артерия, която свързва Коматево и Остромила с булевард „Христо Ботев”.

Улица „Даме Груев” пък се оказа другата улица, свързваща Кючука и Тракия.

Хиляди негативни коментари заляха социалните мрежи заради тапите. Някои от хората дори заявиха призиви за оставки. 

Камера на TrafficNews  направи серия от кадри, които показват ситуацията в район „Южен”. Кадрите, озаглавени „Затвора Кючук Париж”, показват жестоките тапи по всички улици и булеварди. Най-сериозно е положението по Коматевско шосе, улиците „Димитър Талев”, „Даме Груев”, „Михалаки Георгиев”. Освен тях пресечките към надлез „Родопи” се оказват сериозно предизвикателство пред пловдивските водачи.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина