Група пияни младежи системно тормозят жителите на пловдивския квартал Кючук Париж. За това сигнализираха наши читатели, които споделят, че вече се чувстват безсилни пред създалата се ситуация.

Действието се разиграва в междублоковото пространство на булевард „Никола Вапцаров” 55. Недоволството на живеещите в района е породено от факта, че всяка вечер се вдига шум от силна музика, а с това се нарушава обществения ред.

„Всяка вечер сме подложени на тормоз от група пияни мъже и жени, които са си скалъпили пейки и маса от палети - незаконно! Всяка вечер пият,вдигат шум и надуват силна музика. До колкото съм запознат с наредбите за обществен ред, най-малкото е забранено да се пие на обществени места, камо ли да се строи незаконно”, сподели собственик на жилище в непосредствена близост.

По негови думи са подавани доста сигнали към районната администрация и полицията, но за момента без успех.

От район „Южен” потвърдиха за подадени жалби, като стана ясно, че дори днес има постъпила такава. Те ни увериха, че са предприети необходимите действия от тяхна страна и дори вече има съставени актове от служителите на реда.