Нов супермаркет за домашни любимци отваря в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 13585
Нов супермаркет за домашни любимци отваря в Пловдив

Веригата с най-големите магазини за домашни любимци – Maxi Pet – отваря врати съвсем скоро и в Пловдив.

Магазините на компанията са известни с преживяването, което подаряват на всички свои клиенти, и най-вече - на тези на четири лапи, към които е насочено цялото внимание. След като семействата и домашните любимци на Варна и София вече се наслаждават на невероятното шопинг преживяване в магазините на Maxi Pet, на 23 юни предстои голямото откриване в Пловдив.

През първите четири дни от откриването на магазина неговите клиенти ще се насладят на огромни отстъпки, подаръци за всеки посетител, аниматори за най-малките, както и професионален фотограф за посетителите и техните любимци.

Maxi Pet е регионален лидер на пазара с над 20-годишен опит. Доказаният бранд обслужва милиони любители на животните ежегодно, чрез мрежата си от над 160 магазина, както и онлайн магазин, който се радва на голяма популярност.

Първият магазин Maxi Pet в Пловдив обещава несравнимо преживяване на своите клиенти. На площ от над 600 кв.м., клиентите могат да открият най-богатия асортимент на пазара на най-добри цени за всички домашни любимци. В магазините на веригата домашните любимци са добре дошли, а за максимален комфорт е осигурен безплатен паркинг за всички посетители.

За домашните любимци с медицински проблеми или специални хранителни нужди в обекта е осигурена и ветеринарна аптека. Ветеринарните лекари са на разположение на всички клиенти със съвети за хранене и насоки как да полагат най-добрите грижи за своите любимци! 

Като социално отговорна компания Maxi Pet подкрепя кампании за защита на животните и е посланик на каузата за отговорно и хуманно отглеждане и развъждане на любимци. Компанията си партнира с местни организации и подпомага дейността на приюти, включително и Общинския приют за безстопанствени кучета в Пловдив, в името на по-доброто бъдеще на животните.

"Щастливи сме, че отваряме врати за общността на всички домашни любимци и техните семейства в град Пловдив. Очакваме огромен интерес от страна на пловдивчани към възможността за пълноценно, разнообразно и спокойно шопинг преживяване. Убедени сме, че те ще останат изключително доволни от новите възможности за прекарване на специално време отделено изцяло на домашния любимец, което Maxi Pet може да им предложи. Затова каним всички на голямото откриване на Maxi Pet, което ще продължи цели 4 дни от 23-ти до 26-ти юни на адрес: бул. Коматевско шосе 24 (в новия Технополис Парк)“, казва Александър Атанасов, маркетинг мениджър на Maxi Pet за България.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина