Нов паркинг за коли и велосипеди откриха в Пловдив

Автор: Милен Ангелов 7980
Нов паркинг за коли и велосипеди откриха в Пловдив

Нов паркинг бе открит преди минути в Пловдив. Той ще обслужва пациенти и служители на Комплексния онкологичен център. 

Обособени са 100 места за автомобили и 20 за велосипеди. Разполага и със зарядна станция за електроавтомобили. Цената му е 365 хиляди лева без ДДС, съобщи Парашкев Цветков, управител на КОЦ.

На откриването присъстваха кметът на Пловдив Здравко Димитров, зам.-кметът по транспорт Тодор Чонов, представители на местната власт, както и голяма част от персонала на лечебното заведение.

"Без помощта на всички, кметът, районния кмет тази обществена придобивка нямаше да я има. Тя е за всички пациенти и за Пловдив. Така искаме да спестим неприятните ситуации на всички пациенти, като им осигурим места за паркиране. Моята основна кауза е отношението и вниманието на пациентите. Колеги това е и ваша кауза. С тази придобивка правим не малко нашите пациенти да се чувстват добре. Каузата ни е тяхното здраве и живот", каза Парашкев Цветков. По думите му, този паркинг ще даде възможност на мястото на стария да се реализира строителство на сграда и да се ситуира Нуклеарна медицина, което е задължителна структура за всеки КОЦ. "Ще даде възможност на пациентите да не обикалят из цяла България, а това изследване, всички знаем, че е неотменна част и важно за лечението. Този паркинг дава възможност и за осъществяването на тази идея. Надяваме се и се стремим да вкараме нова техника, за да повишим нивото си", посочи Цветков.

Според кмета Здравко Димитров новата придобивка е изключително полезна, тъй като всяко учреждение трябва да разполага с хубав паркинг. "Ние сме поели ангажимент да се грижим за здравеопазването. Ще направим всичко възможно да имате нова техника и да работите в добри условия. Желая ви да сте здрави. Проектът се случва благодарение на всички. Ще продължим за нови проекти, насреща сме за нови инициативи и идеи", каза Димитров и преряза лентата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина