Левски играе на празни трибуни след изцепката в Коматево, Ботев и Локо отнесоха глоби

Автор: Plovdiv Now 4682
Левски играе на празни трибуни след изцепката в Коматево, Ботев и Локо отнесоха глоби

Дисциплинарната комисия към БФС обяви наказанията след изминалия кръг в елита. Припомняме, че на мача Ботев - Левски феновете на Левски се биха помежду си в сектора за гости и над 40 от тях бяха арестувани и съдени по бързата процедура. На Локомотив - ЦСКА фенове на гостите замеряха със сигнални ракети феновете на Локомотив, а след края на мача вратарят гостите Бусато провокира феновете на Локомотив, които го замериха с камък. 

Левски е наказан  с 2000 лева и ще играе пред празни трибуни в следващото си домакинство срещу Ботев Враца заради боя на собствената си публика. Тимът ще трябва да заплати още 1000 лева за псувни и да възстанови щетите нанесени по стадиона.

Ботев получи 1300 лева глоба за използване на факли и за псувни. Старши треньорът Ферарио Спасов и неговият помощник Лилчо Арсов получиха по 400 лева глоби за получаване на жълти картони по време на мача с Левски. 

За случката с Бусато и псувни Локомотив е глобен с 3500 лева.

ЦСКА получава наказание от 6300 лева. За хвърлените факли на пистата, за псувни, за факли попаднали в сектора на Локомотив застрашаващи здравето на феновете. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина