Летен музикален фестивал очаква малки и големи в парк „Белите брези“

Автор: Plovdiv Now 4317
Летен музикален фестивал очаква малки и големи в парк „Белите брези“

Летен музикален фестивал ще очаква на 18 юли пловдивчани в парк „Белите брези“ в район "Южен". Събитието е под мотото „Музика в Парка“ и е подходящо за малки и големи.

Началото е в 11 часа, когато Госпожа Опера ще разкаже приказната история за „Вълшебната флейта“ на децата. Спектакъла, който Опера Пловдив ще представи като партньор в интересното начинание на кметството на район „Южен“ е „Вълшебната флейта“ - адаптация за деца на една от най-известните опери от Моцарт. Режисьор е Росица Костова, художник -Николина Костова – Богданова, акомпанимент - Рита Дечкова Дечева.

В рамките на един час сладкодумната Госпожа Опера разказва вълшебната история за младия влюбен принц, за една красива принцеса, за един ловец на птички, за една зла Кралица на нощта и за един добър магьосник. Участват солистите на Опера Пловдив: Марк Фаулър, Евгений Арабаджиев, Ива Ананиева, Тодорка Митковска, със специалното участие на Арина Христова
Представлението е подходящо за деца от 3 до 14 години.

Преди спектакъла, децата от публиката ще имат възможност да се включат в урок по актьорско майсторство, заедно с децата от Академията на Госпожа Опера и техния преподавател Даниел Русев.

В целодневната програма на „Музика в Парка“ ще видим още Ансамбъл „Тракия“, „Биг Бенд Пловдив“ и обичаната Група Респект и DJ-ите Пачо & Пепо.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина