Куче без намордник нахапа жестоко улична котка в Кючука

Автор: Plovdiv Now 7068
Куче без намордник нахапа жестоко улична котка в Кючука

Куче без намордник е нахапало жестоко улична котка в Кючук Париж. Инцидентът е станал вчера в района на МБАЛ „Света Каридад”, а свидетели са помогнали на животното.  За случая съобщават от iCat Rescue, като според очевидци стопанинът на кучето не е реагирал по никакъв начин, за спаси котката. Отправя се и апел за разпознаване на мъжа, за да може да понесе отговорност за случилото се.

„Свидетел на ужасяващата случка разказва, че се натъкнал на куче, захапало безпомощна улична котка, подмятайки я безмилостно. Човекът се намесил веднага и някак си успял да ги разтърве, след което веднага отвел тежко пострадалата, кървяща маца до най-близкия ветеринар. А стопаните стояли там, гледайки безучастни и подхилквайки се нагло.

Вяра е в критично състояние, с множество ухапни рани в областта на шията, раздробена лакътна става и силна кръвозагуба. А може би е и кърмачка и там някъде има бебета...

Маца е настанена в клиника и е с опасност за живота. Не знаем, дали ще успеем да я спасим. Но знаем, че ще направим всичко възможно, за да възтържествува възмездие и безотговорните стопани на кучето да понесат своята отговорност, че чрез неспазването на Закона, са допринесли за осакатяването на живо същество, а може би и неговата смърт”, пишат от организацията.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина