Коматевци негодуват, вървят пеша километри, за да стигнат до домовете си заради мача

Автор: Plovdiv Now 9093
Коматевци негодуват, вървят пеша километри, за да стигнат до домовете си заради мача

Автобуси от градския транспорт не могат да стигнат до квартал "Коматево", заради дербито, което се играе в момента. Това съобщи пловдивчанин пред наш репортер. Както вече бе обявено, затворен за движение е булевард "Коматевско шосе". Съобщението гласеше, че по преценка на полицейските органи от 15:45 ч. до 21:30 ч. , при необходимост ще бъде спирано движението по ул. “Коматевско шосе“ – от Околовръстния път до кръстовището с ул. „Остромила“ и ул. “Захаридово“.

Изрично обаче бе упоменато, че ще се пропускат автобусите по линии №1, 20 и 27 от масовия градски транспорт. 

В момента обаче автобусите не се допускат да преминат по булеварда, сигнализира местен жител. Той самият пътувал в автобус №1. Пред наш репортер той заяви, че автобусите се спират още на обръщалото на бул. "Александър Стамболийски", а полицаите пропускали избирателно автомобилите. В автобуса са пътували и възрастни хора, на които се налагало да вървят около 3 км. пеша до Коматево. 

"Това се случва редовно. През последните 3 години за шести път да вървя пеша, дали от, или пък към центъра, но това си е жива подигравка с жителите на квартала", коментира читателят ни. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина