Катастрофи в Пловдив! Моторист влезе в насрещното в Кючука

Автор: Plovdiv Now 44365
Катастрофи в Пловдив! Моторист влезе в насрещното в Кючука

Пътни инциденти са станали в Пловдив през уикенда

В около 10.10 часа вчера, в сектор „Пътна полиция“, е получен сигнал за катастрофа на кръстовището на бул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Димитър Талев“. По първоначални данни, мотоциклет „Кимко“, управляван от водач с 37-годишен стаж, движейки се по ул. „Димитър Талев“, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Дачия“. Пострадалият моторист е настанен в болнично заведение без опасност за живота. Няма данни двамата водачи да са употребили. Работата по случая продължава от служители на сектор „Пътна полиция“.

В съботния ден друг 61-годишен водач на мотопед е пострадал леко при инцидент на ул. „Ландос“ в Пловдив. По първоначални данни, поради несъобразена скорост е загубил контрол над мотопеда и е паднал. Мъжът е откаран в болница и оставен под наблюдение с фрактура на единия крак. Направената му проба с дрегер е отрицателна. Случаят е отработен по административен ред от служители на сектор „Пътна полиция“.

Снимка: архив

Подобни новини

Десислава Величкова

Само, че надписът в края на статията: Снимка: архив, по никакъв начин не благоприятства близките на притежателите на посочените на снимката МПС. Като нямате снимки на конкретните пътни инциденти, не е нужно да използвате стари такива. А дали изобщо е нужен снимков материал?! Една уважаваща себе си медия не би трябвало да допуска подобни неточности! Това би погубило близките на хората от снимката, не на пътя в ПТП, а виждайки статията Ви!!!!

16:30, 04.08.2022
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина