“Столичаните в повече“ Албена Павлова и Ненчо Илчев разсмиват пловдивчани в район Южен СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 233
“Столичаните в повече“ Албена Павлова и Ненчо Илчев разсмиват пловдивчани в район Южен СНИМКИ

Район „Тракия“ бе първия квартал в град Пловдив, в който стартира проекта „Включи квартала – Театър в парка“. Комедията „Любов в лудницата“ с участието на обичаните актьори Албена Павлова и Ненчо Илчев истински зарадва тракийци в парка до магазин Лидъл.

Хора от различни възрасти, майки с деца, пенсионери, семейства, малчугани с велосипеди и хора с двигателни проблеми, които иначе трудно напускат района, „окупираха“ за минути парка и се смяха до сълзи на веселата комедийна история.

Проектът „Включи квартала – театър в парка“ е фестивал, подчинен на театралното изкуство, който прави поредица от театрални вечери, отворени за всички хора, без значение от възраст, пол, етнос, образование или интереси.

Включва един спектакъл, четири квартала на град Пловдив, четири специално построени сцени и свободен вход за публика. Повече от час след представлението, продължиха снимките на тракийци с актьорите Ненчо Илчев и Албена Павлова, които не отказана нито едно селфи на желаещите малчугани и възрастни.

Организатор е „Маскарт“, една от водещите фирми в организацията на събития в Пловдив. Проектът се финансира от Община Пловдив и е част от Културния календар на града.

 

Хитовата комедия „Любов в лудницата“ може да бъде видяна в още 3 квартала, безплатно. Началото на всяко представление е в 20:30 часа.

Автор на „Любов в лудницата“ е  Емил Бонев, режисьор- Емил Марков.

Ето и следващи дати:

9 юни 2019г., неделя, – Парк „Белите брези“, кв. Кючук Париж

12 юни 2019г., сряда, – Парк „Ружа“, кв. Смирненски

19 юни 2019г.сряда,  – Парк „Рибница“, кв. Кършияка

Носете си нещо за сядане и доброто си настроение!

За допълнителна информация: 0894/ 611188

Новини

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина