Група кокошки развеселиха жители на Кючука

Автор: Plovdiv Now 7144
Група кокошки развеселиха жители на Кючука

На неочаквана гледка станаха свидетели пловдивчани. В квартал "Кючук Париж" местен жител попаднал на цяла група пилета, които спокойно обикаляли по зелените площи в района.

Птиците подозрително приличат на кокошки, но какво правят те в най-населения пловдивски квартал остава загадка, пише GlasNews. Неочакваните гостенки не остават пловдивчани безучастни, а много граждани къде на шега, къде наистина имат и кулинарни намерения към пернатите. 

Някои ги искат на супичка, други подозират, че може да се озоват в някой дюнер. Шегите на гърба на кокошките бързо заваляват, а някои пловдивчани смятат, че от ситуацията най-щастливи ще останат местните кучета и котки.

 Най-различни животни често се озовават по улиците на големите градове в страната. Преди месеци коне препускаха по оживения бул. "България" в Пловдив, а на едно от любимите места на местните жители - Гребната база, неведнъж бяха засичани и крави.

Оказва се, че освен домашни кучета и котки по улиците на града се срещат и ... кокошки. Дали имат собственик, или някак са попаднали по улиците на "Кючук Париж" - засега остава неизвестно.

Вижте някои от коментарите на пловдивчани:

"Шкорпиловци, приберете си амбалажа. Иначе - супичка", коментира Георги Зайчев.

 "Помислих,че ще протече вода от крана", пише Антон З.

"Имам подправки, ток и вода! Дай една насам!", шегува се Катя И.

"Прибери си кокошките - иначе във фурната", шегува се със свой приятел друг пловдивчанин.

"Котките и кучетата покрай блока ще пируват довечера", предполага Тодор Т.

"Тия пилета са емблемата на улицата ни", коментира Калоян М.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина