Екшън в Кючука! Баща и син с Мерцедес пребиха мъж на кръстовище

Автор: Plovdiv Now 4063
Екшън в Кючука! Баща и син с Мерцедес пребиха мъж на кръстовище

Двама мъже са били задържани за проявена агресия на пътя в Пловдив. Сигналът е бил получен в около 16.30 часа вчера в Първо РУ.  В близост до кръстовище между улиците „Македония“ и „Кукуш“ в Кючук Париж от лек автомобил „Мерцедес“ са слезли шофьорът и негов спътник, нанесли са побой на 39-годишен шофьор на лек автомобил „Форд“ и се оттеглили с колата си в неизвестна посока.

Пострадалият е откаран в болница за оказване на медицинска помощ. По думите му спречкването с непознатите е възникнало заради засичане на пътя. В хода на проверката са били взети и обяснения на очевидци, както и видеоматериал. По указания на дежурен районен прокурор е образувано досъдебно производство по Наказателиня кодекс.

Стартирали са незабавни издирвателни действия и същия ден е бил установен въпросният „Мерцедес“, както  и мъжете, които пътували с него – 63-годишен пловдивчанин и 20-годишният му син. С полицейска заповед двамата са задържани за срок до 24 часа. Работата по изясняване на обстоятелствата около случая продължава под наблюдение на Районна прокуратура – Пловдив.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина