Двама дилъри от Кючука зад решетките! Полицията ги хвана в крачка

Автор: Plovdiv Now 5136
Двама дилъри от Кючука зад решетките! Полицията ги хвана в крачка

24-годишен криминално проявен млад мъж е бил задържан в Пловдив в сряда. Арестът е бил в резултат от масирана полицейска акция за наркотици. На паркинг до църквата «Света Троица» в Кючук Париж, в около 16,30 часа, служители от Първо РУ са извършили личен обиск на младежа и са иззели 2 полиетиленови плика. В единия е имало бяла бучка, а в другия - със суха зелена тревиста маса, както и саморъчно свита цигара.

Последвало е претърсване и на жилището на мъжа на улица «Даме Груев», където са били открити и иззети електронна везна и 2 броя гриндери. Експертна справка в лабораторията е установила, че бялото вещество е амфетамин с общо тегло 4.88 грама, а сухата тревиста маса е марихуана - 1.731гр. Мъжът е задържан в ареста на Първо РУ. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 354А, ал. 1 от НК.         

Полицаи от Първо РУ са задържали при същата акция и 30-годишен мъж от Пловдив, също криминално проявен. При проверката у него е била открита марихуана, а в дома му на булевард "Македония" - саморъчно свита цигара и още марихуана с общо количество 2,163 грама. Срещу него също е образувано бързо производство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина