Думата “надути“ предизвикала побоя над 13-годишното момиче в Кючука

Автор: Plovdiv Now 12270
Думата “надути“ предизвикала побоя над 13-годишното момиче в Кючука

Разпитват всички тийнейджъри, присъствали на жестокият побой над 13-годишното момиче в Кючук Париж. Много от тях за документирали с телефоните си ударите, като дори са излъчвали на живо във Фейсбук профилите си.

TrafficNews съобщи, че именно в социалните мрежи учениците са си направили среща за 16 декември, а мястото – тревната площ зад Механотехникума. Жертвата на побоя е била поканена, но не за да се види със съучениците си, а за да стане жертва на двете 14-годишни побойнички. Именно показното унижение е било в основата на срещата.

Физическата разправа не е заради момче, а заради квалификации в социалните мрежи. 13-годишната е имала неблагоразумието да определи двете момичета, като „надути”, заради което е отнесла жестоките шамари и ритници.

От предоставените до медията ни кадри ясно се вижда агресията от страна на децата. Освен с удари, жертвата е атакувана от обиди и епитети. Освен двете тийнейджърки, в боя се включва и още едно момиче, което настъпва главата на 13-годишната в земята и дава предложения : „да я в локвата”.

По данни на МВР на мястото са присъствали 11 деца, без жертвата. Докато четири момичета са наобиколили мишената си, останалите 7 „зяпачи” остават бездейни, а единствено документират „геройството”. Във видеото ясно се чува смях от страна на момчетата, като дори едно от тях дава напътствия на побойничките – „дай, дай”, „наджаскайте я в тръните” и „удари й един ъперкът”.

След две минути зверски унижение, най-накрая се намерил един „мачо”, който да разтърве ученичките.

Както по-рано днес прокуратурата пое случая с побоя. Предстои да бъдат назначени техническа, съдебномедицинска и др. експертизи. По делото е приложен и видеоклипа, заснет от присъстващите деца по време на инцидента. Уведомена е и Агенцията за закрила на детето.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина